berre MÅÅÅÅ få lov å skryte litt av dinne fantastisk gode a'la carbonara-middagen ej sveisa sammen idag...den va jätteskön! MUMS!! d ser ikkje like fantastisk ut på bilde som d gjor i virkeligheta faktisk, men smaken va utruuuuli...
jörgen spiste en porsjon til kvelds me faktisk, for d va so snadder!
enkel oppskrift servert på sølvfat: (nok til 4 persjona)
1 pk toro kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk
2 dl matfløte
2 stk løk
5 stk passe små champignon
10 cherrytomater
1/2 gulrot
2 pk baconskiver uten svor
500 gr (1 stor pk) fjordland tagliatelle
litt smør
litt ost
litt vatn (ca.2,5 dl)
krydder
do like this:
kutt opp løk, sopp og gulrot i små-små terninga, og tomatane i normal terningstørrelse..fres d lett i steikepanna i litt smør.
kutt opp baconet i små biter og steik til det er ferdig, bland inn grønnsakene.
lag sausen med vatn og matfløte..ha i litt reven ost til slutt, litt salt og pepper, basilikum og oregano.
kok pastaen i 4 minutt i kokande vatn, tøm av vatn og hell pastaen tilbake i panna.
tøm fyllet over pastaen og sausen over der igjen..bland godt i hop.
SERVÈR! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar